joobfogaszat logo 175px
BUDAPEST 1027, JURÁNYI UTCA 5. FSZ. 2.
joobfogaszat logo 175px

joobfogaszat logo 175px

Vendégkönyv

Albert Péter & Kontha Nelli

színész házaspár

A mindennapokon túl, munkánk során is roppant fontos az egészséges, szép mosoly.
Ennek őrzésével - majd' tíz éve - a Joób Fogászat dolgozóit bíztuk meg.
És nem csalódtunk! Számunkra a fogorvosi kezelés nem stresszhelyzet,hanem baráti találkozó!

Boros Zoltán

színművész

Én kérem, egy rossz beteg vagyok. Fájdalmat nehezen tűrő, hisztis, és kötekedő pacák. De a doktor úr precizitásával, felkészültségével minden kezelés alkalmával rabul ejt.

Na ezen a helyen nem stresszelek. Ajánlom kedves, rettegő sorstársaimnak!

Rálik Szilvia

Magyar Állami Operaház magánénekese, a 2004-es év évhangja

Egy énekest a mosolya végigkísér a pályáján. Éppen ezért olyan fontosak az ápolt, jó szakmai kezekben lévő fogak, mint a technikai gyakorlással karbantartott hangszalagok. Évek óta hozzájuk járok. Szakmai tudásuk, megbízhatóságuk, precizitásuk alapján megbizonyosodtam arról, hogy a mosolyom náluk van a legjobb kezekben

Oláh Noémi

szállodai manager

Magam is a szolgáltató szektorban dolgozóként hiszem, hogy egy szolgáltatás nyújtása önmagában kevés. Ahhoz, hogy egy vendég/páciens visszatérjen, a kiváló szaktudás mellett kell valami plussz. Ezt a plusszt - kedvesség, megbízhatóság, empátia, precizitás - lassan 10 éve minden egyes kezelés alkalmával megkapom a Joób Fogászat dolgozóitól,mindezt kellemes környezetben. Jó ide visszatérni!

M.-né Szabó Katalin

Több mint egy évtizede Dr. Joób-F. Árpád a kezelő orvosom. Neki köszönhetem, hogy újra mosolyoghatok, és hogy a fogaim rendben vannak.
Fontos számomra, hogy tekintettel van kéréseimre,és a kezelések fájdalommentesek. Csak ajánlani tudom másoknak is kedvessége és megnyugtató viselkedése miatt.

Zuzana Papucsekova

manager

Dr. Joób Fancsaly Árpád has been my dentist for more than 3 years and since that I am never afraid of any procedure.
The atmosphere is very friendly, the office is very pleasant. My father and brother had the bridges done by Dr. Joób, they're very satisfied clients too.

Balogh Károly

pedagógus

64 éves tanár vagyok. 1998-ban egy letört fogam rendbe hozása miatt felkerestem a lakhelyem szerint illetékes fogászatot. Ott kiderült, hogy a
fogam maradékának eltávolításához szájsebészre lesz szükségem. Az orvos által ajánlott szájsebészhez valamilyen oknál fogva nem volt igazán bizalmam, ezért tovább keresgéltem. Így jutottam el ifjabb Joób doktorhoz. A doktor úr barátságosan fogadott és elvállalta a műtétet. Ennek során tapasztaltam meg, hogy nagyon megértően és emberségesen bánik a betegével, ugyanakkor határozottságával meg is nyugtatja a páciensét. Tíz éves ismeretségünk után már egészen biztosan, tudom, hogy pozitív emberi tulajdonságai öröklöttek, határozottsága, pedig komoly szakmai hozzáértéséből fakad. Mivel igyekszik megismerni betegét, tudja rólam, hogy két infarktusom és egy szívműtétem volt és ezt a kezeléseknél gondosan figyelembe is veszi. Kifejezetten jól esik, amikor a kezelés befejezése után úgy köszön el, hogy: Vigyázzon magára!

Vékony Csilla

építésvezető

"Végre egy rendelő, ahol a beteg nem egy a sok közül, hanem ő a BETEG. Az árak a mostani közép kategóriába tartoznak, de a kiszolgálás színvonala, a berendezések, és nem utolsósorban az orvosok és az asszisztensek hozzáállása és szakértelme magasan európai színvonal fölött állnak. Ajánlom mindenkinek, és főleg azoknak akik nem akarnak félni a fogorvosi vizsgálattól, mert itt nem kell."

Lőrincz Zsolt

kameramann

Közel öt éve egy jó barátunk ajánlotta a Joób fogászatot. Azóta is idejárunk, pedig közel 50 km-t kell utaznunk. A kezelések baráti légkörben zajlanak, fájdalommentesek, minden kérdésünkre kielégítő választ kapunk. Az orvosok és asszisztensek szakértelme magas színvonalú, és hozzáállásuk nagyon pozitív.

Koncz Timea

Szerencsés embernek mondhatom magam, mert ritkán kell igénybe vennem orvosi ellátást. Időnként felmerülő egészségügyi problémáimat valamilyen szelíd, természetes gyógymóddal orvosolom. Ez alól egyetlen kivétel a fogászat, ahol gyakran szorulok segítségre. Azonban itt is fontos számomra, hogy a lehetőségekhez képest minél kevesebb beavatkozással és minél természetesebb módon oldódjanak meg problémáim. Lényeges az is, hogy megfelelő szakmai felkészültséggel kezeljenek és úgy forduljanak felém, hogy érezzem azt, hogy nem csak a fogsoromat vizsgálják, hanem a hozzá tartozó embert is észreveszik. Úgy vélem, e nélkül nem lehetséges eredményes gyógyítás.
A Joób Fogászat mindezen elvárásaimnak tökéletesen megfelel. Az alaposság, körültekintés, odafigyelés megnyugtató számomra és bizalmat ébreszt.
Különösen örülök annak, hogy a rendelő munkatársai két éve a magas szintű gyógyításra tökéletesen alkalmas, kellemes hangulatú rendelőben fogadják a panaszokkal hozzájuk érkező embereket.Hat éve járok ide és tapasztalataim alapján ezen okból is szerencsésnek érzem magam.

Szekeres Zsuzsanna

tanító

Mindig féltem a fogászati kezelésektől,de mióta idejárok a félelmeim megszűntek. A kezelés fájdalommentes,az orvosok türelmesen válaszolnak kérdéseimre. Munkájuk igen precíz és színvonalas. Vidékről járok ide ,de inkább vállalom az utazást, mert tudom hogy jó kezekben vannak a fogaim. Kislányom 5 éves, őt is elhoztam, és nagyon tetszett neki is a doktor néni.

Giuliano Giulietti

Casteggio (Pavia) - Italia

Dato il folle innalzamento dei prezzi del dentista in Italia, ho seguito il consiglio di un amico residente a Budapest e sono stato presso lo Studio Dentistico Joob di Budapest per effettuare, a piů riprese, diversi interventi al cavo orale, fra cui anche un impianto ed una apicectomia apicale, eseguita male, precedentemente, in Italia.
Sono stato completamente soddisfatto per le prestazioni ricevute in questo Studio, che puň essere raggiunto molto comodamente da qualsiasi punto della cittŕ perchč ben servito dalla Metropolitana.
E' un ambiente gradevole, il personale della reception molto efficiente e gentile, le assistenti molto capaci ed il Dr. Arpad Joob che mi ha seguito č un grandissimo professionista altamente qualificato, bravissimo.
.... ed anche il conto č amico! 

Gőghné Hoffmann Zsuzsanna

pedagógus

Ez az a rendelő, ahol mindenki mosolyog. Az orvosok, a nővérek és még a betegek is! Világunkban nagyon ritka, ahol ilyen türelemmel, kedvességgel találkoztam, és ez feloldotta a kezelésektől való félelmeimet is! Biztonságban éreztem magam az orvosi székben, fájdalom nélkül kaptam szép, új fogakat, úgyhogy most már tényleg bátran mosolyoghatok!

Schreiber Judit

Az élet minden területén ragaszkodom a kiváló minőséghez, a megbízhatósághoz és a precizitáshoz - a fogaim egészségét tekintve pedig pláne nem kötök kompromisszumot. A Joób Fogászat szakemberei bebizonyították az elmúlt évek alatt, hogy erre nincs is szükség. Örömömre szolgál, hogy már a várakozás perceit is egy kellemes hangulatú váróban tölthetem.Külön jó pont, hogy a parkolás is könnyedén megoldható a közelben lévő, őrzött parkolóban.