joobfogaszat logo 175px
BUDAPEST 1027, JURÁNYI UTCA 5. FSZ. 2.
joobfogaszat logo 175px

joobfogaszat logo 175px

ORVOSOK

Dr. Joób - Fancsaly Árpád

Dr. Joób - Fancsaly Árpád

1994-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Az egyetem Szájsebészeti és Fogászati Klinikáján helyezkedtem el, ahol klinikai orvosként, tanársegédként dolgoztam. 2002-ben adjunktusnak neveztek ki, 2010 óta a Klinika docense vagyok. Jelenleg aimp Klinikánk dento-alveoláris sebészeti osztályát vezetem. 2012-ben az „Implantológia” tantárgy tantárgyi előadója lettem az Egyetemen.
2013-ban az Emberi Erőforrások Minisztériuma államtitkára kinevezett Dento-alveoláris sebészet szakterületen szakvizsgáztató feladatára.
Fog- Szájbetegségekből (1996), dento-alveoláris sebészetből (2001) konzerváló fogászat és fogpótlástanból (2005) szereztem szakképesítést.
2004-ben egyetemi Doktor (PhD) fokozatot szereztem.
2006-ban a münsteri Egyetemen Master of Implantology fokozatot szereztem.
1994-óta részt veszek a magyar, német, angol nyelvű hallgatók oktatásában, úgy előadóként, mint gyakorlat vezetőként.
A Magyar Fogorvosok Implantológiai Társaságának 2014 óta elnöke vagyok, a Magyar Arc-, Állcsont és Szájsebészeti Társaság vezetőségének tagja és 2012-től főtitkára, a Magyar Orvosi Kamara, az Európai Csontintegrációs Társaság tagja vagyok. Számos hazai és nemzetközi kongresszuson, szakmai rendezvényen vettem részt előadóként, üléselnökként. A hazai International Team of Implantology (ITI) Akadémia társelnöke vagyok. 2016 óta az ITI nemzetközi fellow-ja lettem. Egy egyetemi tankönyv és 7 könyvrészletnek vagyok a szerzője, több mint 50 hazai és nemzetközi publikációm jelent meg. Fő szakterületeim: Straumann implantátumok és bölcsességfogak
Nős vagyok, 3 gyermekem van.

Dr. Rálik Noémi

Dr. Rálik Noémi

2001-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán.
A Bártfai utcai rendelőintézetben Dr. Surányi Miklós mellett 2 év rezidensképzés után, 2003-ban Fog- és Szájbetegségek, valamint Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan szakvizsgát szereztem. Azóta magánfogorvosként dolgozom a Joób Fogászatnál.
Fontosnak tartom tudásom szélesítését, az új technikák elsajátítását a gyakorlatban, hogy mindezzel a legmegfelelőbb kezelésben tudjam részesíteni pácienseimet.
Fogászaton belül legvonzóbb számomra az esztétikai terület, beleértve a fogmegtartás eszközeit. A teljes fogászati rehabilitáció izgalmas kihívás, amit nagyon szeretek!
Három gyermek anyukájaként nem állnak távol tőlem a türelem, empátia és szorongáskezelés fogalmak sem. Aki ült már a székemben, az tudja miről beszélek. Aki meg nem, kipróbálhatja bátran!

Dr. Barabás József Béla

Dr. Barabás József Béla

1982-ben születtem. Általános iskolai éveim egy részét a németországi Tübingenben jártam, ahol édesapám az egyetem Szájsebészeti Klinikáján oktatott. A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán 10 éve végeztem.
Általános fogászat gyakorlatomat a németországi Münsterben végeztem, a californiai San Diegoban pedig implantológiai képzésen vettem reszt. 10 éve dolgozom a Semmelweis Egyetem Arc- Állcsont Szájsebészeti és Fogászati Klinikáján, ahol szájsebészetet es implantológiát oktatok magyar, angol es német nyelven. Rendszeresen veszek részt hazai es nemzetközi kongresszusokon, továbbképzéseken előadóként is.

Dr. Iványi Attila

Dr. Iványi Attila

2019-ben diplomáztam a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán Summa Cum Laude minősítéssel. Az egyetem elvégzését követően felvételt nyertem az Arc- Állcsont- Szájsebészeti és Fogászati Klinikára, ahol jelenleg a második évemet töltöm mint dentoalveolaris-sebész rezidens.
A Klinikán végzett munkám során a betegellátás mellett a magyar, valamint angol nyelvű hallgatók elméleti és gyakorlati oktatásában is részt veszek. Bár fő érdeklődési területemet a szájsebészeti beavatkozások képzik, tudásomat igyekszem folyamatosan bővíteni a fogászat egyéb szakterületein is.
Nyelvismereteim: angol (felsőfok), német (alapfok).

Dr. Németh Florina

Dr. Németh Florina

Egyetemi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem, ahol 2015-ben diplomáztam. Ezt követően az Egyetem Parodontológiai Klinikáján kezdtem dolgozni, ahol részt veszek a fogorvostan hallgatók parodontológiai oktatásában magyar és angol nyelven.
Tagja vagyok a Magyar Parodontológiai Társaságnak.
Angol nyelvből középfokú, francia nyelvből felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem. Rendszeres résztvevője vagyok a magyar és külföldi parodontológiával foglalkozó konferenciáknak.
Érdeklődési területem: fogágybetegség kezelése, ínyproblémák gyógyítása, konzerváló fogászati beavatkozások.
A Joób fogászat csapatához 2017 szeptemberében csatlakoztam.

Dr. Schneider Judit

Dr. Schneider Judit

2014-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Angol és német középfokú nyelvvizsgám van.
2014. szeptember óta dolgozom a Joób Fogászat csapatában, eddig főleg esztétikai fogászattal foglalkoztam, emellett a Szent Rókus Kórházban fogszabályozó rezidensként dolgozom. Célom a tudásom folyamatos fejlesztése, hogy a pácienseim legmegfelelőbb ellátásban részesüljenek.

Dr. Udvarhelyi Gabriella

Dr. Udvarhelyi Gabriella

Egyetemi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán és Németországban a freiburgi Albert Ludwig Egyetemen végeztem, 2007-ben diplomáztam Budapesten. Fogszabályozás szakirányú tanulmányaimat ezután kezdtem Dr. Vízkelety Tamás főorvosnál, majd Dr. Katona Zsuzsánnánál és Prof. Borbély Péternél. Tagja vagyok a Magyar Orthodontusok Társaságának és a European Orthodontic Society-nek.
Nemzetközi tanulmányutak: 2010 Svájc, Zürich: Prof. Kopp és Dr. Thorsten Brandt 3 napos fogszabályozási röntgendiagnosztikai tanulmányút. 2014 Németország, Detmold: Dr.Ralf Dux: Damon technika két hetes tanulmányút.
Nyelvtudás: Német felsőfok, Angol középfok, Francia alapfok
A Joób Fogászatban közel tíz éve dolgozom.

Dr. Zala Noémi

Dr. Zala Noémi

2020-ban szereztem diplomámat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Ezt követően felvételt nyertem az egyetem Konzerváló Fogászati Klinikájára, ahol endodontus rezidensként dolgozom. Az egyetemen részt veszek a magyar, angol, német nyelvű hallgatók oktatásában is.
Elsősorban gyökérkezelésekkel foglalkozom: a bonyolultabb anatómiájú, mikroszkópot igénylő esetekre mindig lelkesen, személyes kihívásként tekintek. Emellett szívesen készítek töméseket, betéteket, koronákat is.
Vidám, közvetlen embernek tartom magam. A kezelések során igyekszem nyugodt, bensőséges légkört teremteni. Mindig nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a pácienseim értsék, mi miért történik velük, melyik kezelés miért szükséges. A jövőben érdekel a parodontológia szakirány is. Hobbim a hosszútávfutás és az utazás.

Beszélt nyelvek: magyar, angol, német

ASSZISZTENSEK

Soós Györgyi (1975.03.05. Budapest)

Soós Györgyi

Iskoláim 1989-93. Móra Ferenc Egészségügyi Szakközépiskola és Gimnázium
Általános ápoló, érettségi
1997-99. Szentágothai János Egészségügyi Szakközépiskla és Gimnázium
Felnőtt szakápoló OKJ
2001-05. Semmelweis Egyetem egészségtudományi kar
Diplomás Ápoló szak
2008-09 Raoul Wallenberg Humán Szakképző Iskola és Gimnázium
Fogászati asszisztensi képzés
2012-13 Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség és Szervezésfejlesztési Intézet Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet Főigazgatósága Onkológiai szakápoló
Munkahelyek Semmelweis egyetem Arc- Állcsont- Szájsebészeti és Fogászati klinika Fekvőbeteg osztály
Szt. István kórház Égés és Plasztikai sebészet ITO
Joób Fogászati rendelő

Rusznák Edina

Rusznák Edina

Középiskolai éveimet Orosházán töltöttem. Érettségi után a Pécsi Tudományegyetemre kerültem, ott szereztem meg 2013-ban a fogászati asszisztensi végzettséget. Ezután Budapestre költöztem. A szakma iránti elkötelezettségem miatt tanulmányaimat tovább folytattam és 2016-ban Budapesten elvégeztem a klinikai fogászati higiénikus képzést.
Rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken, ahol folyamatosan bővítem ismereteimet, ezzel is még jobban segítve pácienseink egészségét.
Nagyon szeretem a munkámat. Minden napot új kihívásként élek meg és a lehető legnagyobb odafigyeléssel, precizitással igyekszem azt végezni.

Szemán Szilvia

Szemán Szilvia

Bókay János Szakgimnáziumba jártam, ahol érettségi után szakképesítést szereztem fogászati asszisztensként majd klinikai fogászati higiénikusként is.Gyakorlatom a Semmelweis Egyetem Fogászati És Szájsebészeti Oktató Intézetben szereztem. Klinikai gyakorlatom során tapasztalatot szereztem: -ultrahangos fogkő eltávolításban -sztomato-onkológiai szűrésben -páciensek instruálásában és sikeres motiválásában.

2017-ben a Bartók Dental fogászati rendelőben dolgoztam, ahol szájsebészeti szakterületen és parodontológiai szakterületen dolgoztam angol nyelven.

2019-ben csatlakoztam a Joób Fogászat csapatához. Munkám során a legnagyobb boldogság mikor a pácienst mosolyogva látom távozni a kezelés után, így fontos számomra a jó hangulat megteremtése. Folyamatosan járok szakmai továbbképzésekre hogy ismereteim bővítsem és átadjam a pácienseknek a fontos szájhigiénével kapcsolatos tudnivalókat

Kiss Kitti

Kiss Kitti

A Bókay János Humán Szakképzési Centrumba jártam, ahol 2016-ban elvégeztem az asszisztensi képzést is. Gyakorlataimat a Semmelweis Egyetem Oktató Intézetében töltöttem, ahol egészen a fogtechnikai laborból a sebészeti műtétekig betekintést nyerhettem. Hivatásom által sok emberrel találkoztam már, különböző személyiségekkel ezért számomra nagyon fontos, hogy a páciensekkel való bánásmód magas színvolát nyújtsam és ez hozzájáruljon a minőségi munka eredményéhez. Számomra nagyon fontos az oldott, jó hangulat a kezelések során és a hiszem, hogy egy mosoly képes egyenesbe hozni mindent.

 Fischer Klaudia

Dr. Fischer Klaudia

Kanizsai Dorottya egészségügyi szakképző iskolába jártam itt érettségiztem le, utána a Bókay János szakképző gimnáziumába jártam ahol az asszisztensi és a Dentál higénikus képzést végeztem el.
Semmelweis egyetem fogászati és Szájsebészeti oktató intézetében szereztem a gyakorlatom.
Miután befejeztem a tanulmányaimat Magyarországon dolgoztam: konzerváló fogászaton és szájsebészeten,tudás bővítés céljából költöztem ki Írországba ott folytattam a munkám.
A fogászaton belül a konzerváló fogászat keltette fel a legjobban az érdeklődésemet,így olyan területen helyezkedtem el. 2020-ban csatlakoztam a Joób fogászat csapatához ahol bővítettem a tudásomat Fogszabályozás területén is. Számomra nagy öröm, hogy egy segítő szakmában dolgozhatok. Célom hogy bővítsem tudásomat, folyamatosan maximális segítséget nyújtsak pácienseink és kollégáink számára.

RECEPCIÓ

Pécsi Viktória

Pécsi Viktória

Recepció-Irodavezető 1991-ben végeztem a Könyves Kálmán Egészségügyi és Továbbképző Szak és Szakközép iskolában. 20 évig a Józsefvárosi családsegítő szolgálatnál dolgoztam. 1999-ben WJLF Továbbképző Szoc.Aszisztens / 2005 Rehabilitációs masszőr. Ezután fitoterapeuta vonalon 6 éven át egy budai gyógynövény üzletben eladó - üzletvezető helyettes státuszban dolgoztam. 2015-ben csatlakoztam a Joób fogászat csapatához ahol lehetőségem nyílt Recepciós -Páciens koordinátori képzés után a fogászati rendelő mindennapi működéséhez tartozó sokoldalú szervezési és koordinációs feladatok ellátásával foglalkozni. Munkám során fontosnak tartom, hogy Pácienseink a megfelelő fogászati ellátás mellett elégedettek legyenek a teljeskörű tájékoztatással és az adminisztrációs ügyeikkel kapcsolatos kiszolgálásukkal is.