joobfogaszat logo 175px
BUDAPEST 1027, JURÁNYI UTCA 5. FSZ. 2.
joobfogaszat logo 175px

joobfogaszat logo 175px

ORVOSOK

Dr. Joób - Fancsaly Árpád

Dr. Joób - Fancsaly Árpád

1994-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Az egyetem Szájsebészeti és Fogászati Klinikáján helyezkedtem el, ahol klinikai orvosként, tanársegédként dolgoztam. 2002-ben adjunktusnak neveztek ki, 2010 óta a Klinika docense vagyok. Jelenleg aimp Klinikánk dento-alveoláris sebészeti osztályát vezetem. 2012-ben az „Implantológia” tantárgy tantárgyi előadója lettem az Egyetemen.
2013-ban az Emberi Erőforrások Minisztériuma államtitkára kinevezett Dento-alveoláris sebészet szakterületen szakvizsgáztató feladatára.
Fog- Szájbetegségekből (1996), dento-alveoláris sebészetből (2001) konzerváló fogászat és fogpótlástanból (2005) szereztem szakképesítést.
2004-ben egyetemi Doktor (PhD) fokozatot szereztem.
2006-ban a münsteri Egyetemen Master of Implantology fokozatot szereztem.
1994-óta részt veszek a magyar, német, angol nyelvű hallgatók oktatásában, úgy előadóként, mint gyakorlat vezetőként.
A Magyar Fogorvosok Implantológiai Társaságának 2014 óta elnöke vagyok, a Magyar Arc-, Állcsont és Szájsebészeti Társaság vezetőségének tagja és 2012-től főtitkára, a Magyar Orvosi Kamara, az Európai Csontintegrációs Társaság tagja vagyok. Számos hazai és nemzetközi kongresszuson, szakmai rendezvényen vettem részt előadóként, üléselnökként. A hazai International Team of Implantology (ITI) Akadémia társelnöke vagyok. 2016 óta az ITI nemzetközi fellow-ja lettem. Egy egyetemi tankönyv és 7 könyvrészletnek vagyok a szerzője, több mint 50 hazai és nemzetközi publikációm jelent meg. Fő szakterületeim: Straumann implantátumok és bölcsességfogak
Nős vagyok, 3 gyermekem van.

Dr. Rálik Noémi

Dr. Rálik Noémi

2001-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán.
A Bártfai utcai rendelőintézetben Dr. Surányi Miklós mellett 2 év rezidensképzés után, 2003-ban Fog- és Szájbetegségek, valamint Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan szakvizsgát szereztem. Azóta magánfogorvosként dolgozom a Joób Fogászatnál.
Fontosnak tartom tudásom szélesítését, az új technikák elsajátítását a gyakorlatban, hogy mindezzel a legmegfelelőbb kezelésben tudjam részesíteni pácienseimet.
Fogászaton belül legvonzóbb számomra az esztétikai terület, beleértve a fogmegtartás eszközeit. A teljes fogászati rehabilitáció izgalmas kihívás, amit nagyon szeretek!
Három gyermek anyukájaként nem állnak távol tőlem a türelem, empátia és szorongáskezelés fogalmak sem. Aki ült már a székemben, az tudja miről beszélek. Aki meg nem, kipróbálhatja bátran!

Dr. Erdei Csilla

Dr. Erdei Csilla

2002-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán.
Az Egyetem Fogpótlástani Klinikáján helyezkedtem el, 2004-ben Fog-és Szájbetegségek, 2010-ben Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan szakvizsgát tettem. 2011-től a Semmelweis Egyetem Arc-Állcsont- Szájsebészeti és Fogászati Klinikáján dolgoztam és 2013-ban dentoalveoláris sebészet szakvizsgát tettem. Mindkét Klinikán a betegellátás mellett az oktatásban is részt vettem magyar és angol nyelven. 
Fogászaton belül legvonzóbb számomra az esztétikai terület, beleértve a fogmegtartás eszközeit. A teljes fogászati rehabilitáció izgalmas kihívás, amit nagyon szeretek!
Rendszeresen veszek részt hazai és nemzetközi kongresszusokon. Fő érdeklődési területeim az esztétikai fogászat, az implantációs fogpótlások készítése és ambuláns szájsebészeti beavatkozások végzése. Munkám során fontos a fájdalom mentesség és precizitás, valamint az oldott, jó hangulat. 

Dr. Udvarhelyi Gabriella

Dr. Udvarhelyi Gabriella

Egyetemi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán és Németországban a freiburgi Albert Ludwig Egyetemen végeztem, 2007-ben diplomáztam Budapesten. Fogszabályozás szakirányú tanulmányaimat ezután kezdtem Dr. Vízkelety Tamás főorvosnál, majd Dr. Katona Zsuzsánnánál és Prof. Borbély Péternél. Tagja vagyok a Magyar Orthodontusok Társaságának és a European Orthodontic Society-nek.
Nemzetközi tanulmányutak: 2010 Svájc, Zürich: Prof. Kopp és Dr. Thorsten Brandt 3 napos fogszabályozási röntgendiagnosztikai tanulmányút. 2014 Németország, Detmold: Dr.Ralf Dux: Damon technika két hetes tanulmányút.
Nyelvtudás: Német felsőfok, Angol középfok, Francia alapfok
A Joób Fogászatban közel tíz éve dolgozom.

Dr. Barabás József Béla

Dr. Barabás József Béla

1982-ben születtem. Általános iskolai éveim egy részét a németországi Tübingenben jártam, ahol édesapám az egyetem Szájsebészeti Klinikáján oktatott. A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán 10 éve végeztem.
Általános fogászat gyakorlatomat a németországi Münsterben végeztem, a californiai San Diegoban pedig implantológiai képzésen vettem reszt. 10 éve dolgozom a Semmelweis Egyetem Arc- Állcsont Szájsebészeti és Fogászati Klinikáján, ahol szájsebészetet es implantológiát oktatok magyar, angol es német nyelven. Rendszeresen veszek részt hazai es nemzetközi kongresszusokon, továbbképzéseken előadóként is.

Dr. Schneider Judit

Dr. Schneider Judit

2014-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Angol és német középfokú nyelvvizsgám van.
2014. szeptember óta dolgozom a Joób Fogászat csapatában, eddig főleg esztétikai fogászattal foglalkoztam, emellett a Szent Rókus Kórházban fogszabályozó rezidensként dolgozom. Célom a tudásom folyamatos fejlesztése, hogy a pácienseim legmegfelelőbb ellátásban részesüljenek.

Dr. Németh Florina

Dr. Németh Florina

Egyetemi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem, ahol 2015-ben diplomáztam. Ezt követően az Egyetem Parodontológiai Klinikáján kezdtem dolgozni, ahol részt veszek a fogorvostan hallgatók parodontológiai oktatásában magyar és angol nyelven.
Tagja vagyok a Magyar Parodontológiai Társaságnak.
Angol nyelvből középfokú, francia nyelvből felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem. Rendszeres résztvevője vagyok a magyar és külföldi parodontológiával foglalkozó konferenciáknak.
Érdeklődési területem: fogágybetegség kezelése, ínyproblémák gyógyítása, konzerváló fogászati beavatkozások.
A Joób fogászat csapatához 2017 szeptemberében csatlakoztam.

ASSZISZTENSEK

Soós Györgyi (1975.03.05. Budapest)

Soós Györgyi

Iskoláim 1989-93. Móra Ferenc Egészségügyi Szakközépiskola és Gimnázium
Általános ápoló, érettségi
1997-99. Szentágothai János Egészségügyi Szakközépiskla és Gimnázium
Felnőtt szakápoló OKJ
2001-05. Semmelweis Egyetem egészségtudományi kar
Diplomás Ápoló szak
2008-09 Raoul Wallenberg Humán Szakképző Iskola és Gimnázium
Fogászati asszisztensi képzés
2012-13 Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség és Szervezésfejlesztési Intézet Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet Főigazgatósága Onkológiai szakápoló
Munkahelyek Semmelweis egyetem Arc- Állcsont- Szájsebészeti és Fogászati klinika Fekvőbeteg osztály
Szt. István kórház Égés és Plasztikai sebészet ITO
Joób Fogászati rendelő

Rusznák Edina

Rusznák Edina

Középiskolai éveimet Orosházán töltöttem. Érettségi után a Pécsi Tudományegyetemre kerültem, ott szereztem meg 2013-ban a fogászati asszisztensi végzettséget. Ezután Budapestre költöztem. A szakma iránti elkötelezettségem miatt tanulmányaimat tovább folytattam és 2016-ban Budapesten elvégeztem a klinikai fogászati higiénikus képzést.
Rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken, ahol folyamatosan bővítem ismereteimet, ezzel is még jobban segítve pácienseink egészségét.
Nagyon szeretem a munkámat. Minden napot új kihívásként élek meg és a lehető legnagyobb odafigyeléssel, precizitással igyekszem azt végezni.

Szemán Szilvia

Szemán Szilvia

Bókay János Szakgimnáziumba jártam, ahol érettségi után szakképesítést szereztem fogászati asszisztensként majd klinikai fogászati higiénikusként is.Gyakorlatom a Semmelweis Egyetem Fogászati És Szájsebészeti Oktató Intézetben szereztem. Klinikai gyakorlatom során tapasztalatot szereztem: -ultrahangos fogkő eltávolításban -sztomato-onkológiai szűrésben -páciensek instruálásában és sikeres motiválásában.

2017-ben a Bartók Dental fogászati rendelőben dolgoztam, ahol szájsebészeti szakterületen és parodontológiai szakterületen dolgoztam angol nyelven.

2019-ben csatlakoztam a Joób Fogászat csapatához. Munkám során a legnagyobb boldogság mikor a pácienst mosolyogva látom távozni a kezelés után, így fontos számomra a jó hangulat megteremtése. Folyamatosan járok szakmai továbbképzésekre hogy ismereteim bővítsem és átadjam a pácienseknek a fontos szájhigiénével kapcsolatos tudnivalókat

RECEPCIÓ

Pécsi Viktória

Pécsi Viktória

1993-ban végeztem a Könyves Kálmán Egészségügyi és Továbbképző Szak és Szakközép iskolában. Utána 1999-ben WJLF Továbbképző Szoc.Aszisztens /1999/ WJLF Továbbképző Ált.Szoc.Szervező szak. /2005/